Προσαρμόστε και το τσίμπημα των μέσων ενημέρωσης ( εάν είναι απαραίτητο ) .
Εξελίσσεται και αλλάζει διαρκώς τα μέσα ενημέρωσης . Η ιστοσελίδα που εργάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορεί να λειτουργεί τόσο καλά αυτή την εβδομάδα . Λύσεις βελτιστοποίησης μας να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι εξακολουθεί να λειτουργεί και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί .
Αμέσως προσαρμόσουν τα πολυμέσα σας στις νέες αλλαγές της αγοράς και τις ευκαιρίες με multi - παράγοντα , σε πραγματικό χρόνο και την αγορά που βασίζεται μοντελοποίηση .
Ολοκληρωμένη μέσα ενημέρωσης και τις πωλήσεις λύσεις δεδομένων παρέχει γρήγορη πρόσβαση στην κατανόηση της απόδοσης της καμπάνιας και συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης επιδόσεις που σας επιτρέπουν να προσαρμοστούν οι αποφάσεις των μέσων ενημέρωσης στις αλλαγές της αγοράς .
Επενδύστε στα κανάλια που μπορεί να επιτύχει καλύτερα τους στόχους της καμπάνιας σας .
Cross - κανάλι διαθέτει η επανεξισορρόπηση των μέσων ενημέρωσης να περάσουν με τις καλύτερες επιδόσεις μέσα ενημέρωσης, καθιστώντας πιο αποτελεσματικές καμπάνιες .
Καταλάβετε το οποίο οι εκδότες και τα δίκτυα των μέσων ενημέρωσης οδηγούν την καλύτερη απόδοση της καμπάνιας .
Δεν είναι όλοι οι εκδότες και τα δίκτυα των μέσων ενημέρωσης να εκτελέσει το ίδιο . Προηγμένα analytics βελτιστοποίησης μοντελοποίησης και το κανάλι μας προσδιορίζουν οι οποίοι οδηγούν την καλύτερη απόδοση για να βελτιώσει τις επενδυτικές στρατηγικές διαφήμισή σας .

Που διαφέρουμε

Νέοι τρόποι αγορά των μέσων ενημέρωσης
Αλλαγή σε διαφορετικά κανάλια των μέσων ενημέρωσης και ξοδεύουν λιγότερα , για παράδειγμα , με τη σωστή «μακριά ουρά» των οχημάτων, όπως το βίντεο κατά παραγγελία .
Καλύτερη απόσταση, ίδιο προϋπολογισμό
Κοκκώδη ιδέες αποκαλύψει τις τσέπες των θεατών στα πιο απίθανα μέρη και ανέξοδη .
Δύναμη στους αριθμούς
Οδηγώντας συνεργασίες άκρη με την Experian , η comScore και Rentrak προσφέρουν δυναμική βελτιστοποίηση μέσων μαζικής ενημέρωσης και τις ιδέες ποτέ διαθέσιμα επανεξισορρόπηση πριν .
Best-in-breed partners
Συνεργάτες μας για βελτιστοποίηση μας βοηθήσει να κάνουμε τα εν εξελίξει προγράμματα των πελατών μας πιο επιτυχημένη .
Experian μας παρέχει ένα all - Η.Π.Α . νοικοκυριά στρώμα δεδομένα για το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης με στόχο τη μάρκα τους αγοραστές τους , ανταγωνιστικές μάρκες , κατηγορία αγοραστών και Custom Research τμήματα .
Rentrak συμβάλλει εμπορικές εκτιμήσεις , οι οποίες να αξιολογήσετε πόσο συγκεκριμένη εμπορική εκτελεί , για την ολοκληρωμένη λύση βελτιστοποίησης .
comScore παρέχει ψηφιακή εντυπώσεις παρακολούθηση και ψηφιακή ιδέες πίνακα για την ολοκληρωμένη λύση βελτιστοποίησης της IRI .
"Αποδεικνύοντας ΑΤΕ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και ευκαιρία για οποιοδήποτε FMCG ψηφιακή έμπορος . Η σαφήνεια και η απλότητα της μεθόδου της IRI το καθιστά εύκολο να αποδειχθεί μια συγκλονιστική υπόθεση των επιχειρήσεων . "

Schwartz

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιβαρύνω την ανάπτυξη και την κερδοφορία ;

 Security code