Μετρήστε την πραγματική επίπτωση των δαπανών μέσα σας .
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα μέσα ενημέρωσης απόδοση της επένδυσής σας . Μέτρηση λύσεις μας θα σας δείξει πώς κάνατε λήψη όλους αυτούς τους παράγοντες υπόψη και να σας πω αν θα επιτευχθεί ο στόχος των πωλήσεων σας ανελκυστήρα .
Μετρήστε την επίδραση όλων των πολυμέσων σας σε μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση cross-platform που καλύπτει όλα τα κανάλια και οι παράγοντες στην επίπτωση των άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, και άλλοι παράγοντες όπως η τιμή και η προώθηση και παραδίδει segmentable ROI σε πραγματικό χρόνο.
Διάλυμα μέτρησης μας εφαρμόζει τόσο ανελκυστήρα πωλήσεων και του καταναλωτή / αγοραστή ιδέες φακούς για να μπορέσουν πιο ακριβή, πιο γρήγορα, κοκκώδη και διορατική μετρήσεις σε δύο μονοπάτια -Εθνικό και γεω-στοχοθετημένες εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης.
Συχνές δεδομένα αγοραστής ενισχύει λύση μέτρηση μας.
Στοιχεία συναλλαγών για 30 εκατομμύρια μέλη εκπτωτική κάρτα από Kantar Shopcom βοηθά να υπερνικήσει τους περιορισμούς μεγέθους του δείγματος και επιτρέπει marketers να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών ταχύτερα και σε πιο κοκκώδη επίπεδο.
Αιτιώδης στοιχεία της IRI εξασφαλίζει την ακριβή μέτρηση των ανελκυστήρων εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης.
Εβδομαδιαία στοιχεία POS κατάστημα-επίπεδο επιτρέπει τη μέτρηση των εκστρατειών ιδιαίτερα γεω-στόχευση των μέσων ενημέρωσης. Επίσης, εξασφαλίζει ότι οι λογιστική σε-store promotion, τις τιμές και διανομής - και ακόμη και τις καιρικές συνθήκες και τις τιμές του φυσικού αερίου.

Που διαφέρουμε

Μεγαλύτερη και καλύτερη κάλυψη
IRI έχει πλήρη κάλυψη λιανικής πώλησης των στοιχείων του καναλιού ( σε αντίθεση με άλλες λύσεις μέτρησης ) , έτσι ώστε τα αποτελέσματα της εκστρατείας είναι πιο ακριβή και δεν θα γίνει λοξά λόγω του μικρού μεγέθους των δεδομένων .
 
ολιστική άποψη
Εμείς εύκολα να ελέγξει για βασικούς παράγοντες , όπως η επίδραση της στο κατάστημα προσφορές, με μεγάλα και εξαιρετικά αναλυτικά δεδομένα .

Η ακριβής στόχευση , ευρεία αποτελέσματα
IRI πελάτες με ακρίβεια στοχευμένες καμπάνιες μπορούν να δουν 2Χ ανελκυστήρες με θετική απόδοση για τις διαφημιστικές δαπάνες .
Best-in-breed partners
Εταίρος Μέτρηση μας λένε αν σας online και offline προγράμματα των μέσων ενημέρωσης έκαναν αυτό που έπρεπε.
Με συχνή δεδομένα αγοραστής Kantar Shopcom , μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες με ισχυρή και διορατική εργαλεία για την αξιολόγηση της στρατηγικής και των προγραμμάτων offline και online .
"Αποδεικνύοντας ΑΤΕ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και ευκαιρία για οποιοδήποτε FMCG ψηφιακή έμπορος . Η σαφήνεια και η απλότητα της μεθόδου της IRI το καθιστά εύκολο να αποδειχθεί μια συγκλονιστική υπόθεση των επιχειρήσεων ."

Schwartz

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιβαρύνω την ανάπτυξη και την κερδοφορία ;

 Security code