Αποκαλύψτε τα ακροατήρια πιο πιθανό να αγοράσουν .
Τα μηνύματα είναι σίγουρο ότι θα υπολείπονται αν είναι παραδοθεί σε ανθρώπους που είναι ήδη πιθανό να αγοράσουν . Με τις λύσεις Ενεργοποίηση μας , θα είστε σε θέση να προσδιορίσει το σωστό κοινό και να ενεργοποιήσει εναντίον τους σε ευρεία κλίμακα .
Εστίαση μέσα ενημέρωσης και τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας όπου έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχει .
Γραφεία , τα μέσα ενημέρωσης και τους εμπόρους να πάρετε μια κλιμακούμενη ευκαιρία να εμπορεύονται απευθείας στα νοικοκυριά που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαφορά σε μάρκες τους .

IRI ProScores επιτρέπει την ψηφιακή τηλεόραση και προγραμματικές ενεργοποίηση  .
Με IRI ProScores , οι έμποροι μπορούν να εντοπίσουν την πολύτιμη κοινό με βάση την τάση τους να αγοράζουν και να ενεργοποιήσετε κατά της εν λόγω κοινό σε ευρεία κλίμακα .
Κοινοπρακτικό και custom ενεργοποίησης για τις ανάγκες του κάθε συγκεκριμένο πελάτη .
Χιλιάδες ProScores είναι διαθέσιμες σήμερα για την ενεργοποίηση μέσω του Oracle Data σύννεφο , και το έθιμο ProScores μπορεί επίσης να αναπτυχθεί γρήγορα ώστε να διευθετηθεί έθιμο / ειδικές ανάγκες του πελάτη / ιδιοκτησιακό κοινό ότι ένας έμπορος θέλει να ενεργοποιήσει .

Που διαφέρουμε 

Αποκάλυψη αγοραστές υψηλής αξίας
Ιδιόκτητο αγοράζονται με βάση την ικανότητα τάση βαθμολογίας του IRI , ProScores , είναι το τελευταίο και καλύτερο τρόπο για να ενεργοποιήσετε το κοινό .
Βελτιώσεις σε όλους τους τύπους των μέσων ενημέρωσης
Μοναδικά ευέλικτο , IRI ProScores μπορεί να βελτιώσει την ενεργοποίηση για όλους τους τύπους πρωτοβουλίες μάρκετινγκ συμπεριλαμβανομένου του direct mail , προσπελάσιμη τηλεόραση σχεδιασμό και μια ποικιλία από άμεση πλατφόρμες διαχείρισης .
Αποκάλυψη κρυφό κενά
Βοηθάμε τους πελάτες να τελειοποιήσουν τις προσπάθειές ενεργοποίησή τους από την αποκάλυψη των νοικοκυριών με κενά μετοχή. Τα κενά αυτά μπορεί να είναι στην κατηγορία και όχι με το εμπορικό σήμα , ή πληροφορίες σχετικά με τα νοικοκυριά που αγοράζουν σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης σε σχέση με τη δική σας , να βρουν νέες ευκαιρίες .
Best-in-breed partners
Unlock reach, scale and efficiency with our Activation partner.
 
IRI ProScores are an available activation layer on Oracle's Data Cloud DMP.
"" Αποδεικνύοντας ΑΤΕ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και ευκαιρία για οποιοδήποτε FMCG ψηφιακή έμπορος . Η σαφήνεια και η απλότητα της μεθόδου της IRI το καθιστά εύκολο να αποδειχθεί μια συγκλονιστική υπόθεση των επιχειρήσεων ."

Schwartz

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιβαρύνω την ανάπτυξη και την κερδοφορία ;

 Security code