Μετρήστε τι συμβαίνει στην αγορά.
Το να έχετε την πληροφόρηση για το σημείο πώλησης είναι ένα ζωτικής σημασίας πρώτο βήμα ώστε να μπορέσετε να αναλύσετε τις τάσεις των πωλήσεων, να  διαχείριστείτε τα αποθέματά σας, να κατανοήσετε την επίδραση των διαφημιστικών εκστρατειών σας και πολλά άλλα . Οι Λύσεις Μέτρηση Αγοράς της IRI προσφέρουν ολοκληρωμένες πληροφορίες όχι μόνο για το πόσο πουλάτε, αλλά για το πως τα πάτε στα επιμέρους κανάλια , τομείς , αγορές και τμήματα.
Παρακολουθήστε τα στοιχεία σε όλα τα βασικά κανάλια λιανικής πώλησης καθώς και τις πωλήσεις σε ειδικά κανάλια.
Μάθετε τι συμβαίνει σε βασικά κανάλια όπως: μεγάλα λιανεμπορικά καταστήματα, cash & carry, φαρμακεία, παντοπωλεία κλπ. 
Παρακολουθήστε τους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς CPG .
Παρακολουθούμε ενεργά τους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς CPG. Για παράδειγμα, έχουμε στοιχεία scanner  για είδη που πωλούνται σε χιλιάδες παντοπωλεία, φαρμακεία, λιανεμπορικά και χονδρεμπορικά καταστήματα. 
Βελτιώστε το μείγμα μάκρετινγκ (4 Ps) σας κατανοώντας την απόδοσή σας.
Αξιολογήστε την απόδοσή σας ενσωματώνοντας διαφορετικές πηγές δεδομένων σε μία πλατφόρμα ή μια αναφορά έτσι ώστε να έχετε συγκεντρωμένες σε ένα μέρος όλες τις  πληροφορίες για την απόδοση της αγοράς. Αυτό μπορεί να ενισχυθεί από insights σε επίπεδο χώρας σχετικά με τις τάσεις και τις βασικές ειδήσεις που είναι άμεσα προσβάσιμες από τα μέλη της ομάδας σας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Που διαφέρουμε

Πληρέστερη γνώση.
Οι Λύσεις μέτρησης της αγοράς της IRI  συγκεντρώνουν πληροφορίες από χιλιάδες πηγές δεδομένων για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων επιχειρηματικών διαδικασιών και θέματων. Αυτό διευκολύνει τη διαδρομή από την ανάλυση στη γνώση και στη συνέχεια στη δράση. 
Ακριβείς πληροφορίες για την αγορά σε πραγματικό χρόνο.
Η υπηρεσία παρακολούθησης της λιανικής (retail tracking service)  της IRI σε πραγματικό χρόνο  βοηθά τους βιομηχάνους και τους λιανέμπορους να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να πάρουν καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις . Με πρόσβαση σε ακριβείς λεπτομερείες  ανά κατηγορία , γεωγραφία και χρονική περίοδο , οι πελάτες έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν στρατηγικές μάρκετινγκ και πωλήσεων με βάση την απόδοση του προϊόντος , τη διανομή και την αναταπόκριση στις προωθητικές ενέργειες.
"H IRI έχει αποδείξει ότι μπορεί να μετατρέψει τα δεδομένα από το σημείο πώλησης σε ανταγωνιστικές επιχειρηματικές ιδέες. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί από τις λύσεις της IRI, όχι μόνο εντός του οργανισμού μας, αλλά και στους συνεργάτες μας."

Costco

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
IRI Global Executive Market Reviews (IRI GEMs)

IRI Global Executive Market Reviews (IRI GEMs)

Understand growth opportunities beyond your borders with IRI GEMs.
Watch the video now.
 
See it in action
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία;

 Security code