Βελτίωστε την κατανόηση των ενεργειών και της απόδοσής σας εντός κατάστηματος.
Εσείς και η ομάδα σας δεν μπορείτε να είστε παντού ταυτόχρονα. Οι Λύσεις Audit της IRI σας κρατάνε ενήμερους σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με τις προσφορές  στα εμπορεύματα, στα ράφια , στις προβολές και στο κατάστημα, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας και / ή να συνεργαστείτε με τον λιανέμπορο για να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις.
Οι λύσεις απογραφής της IRI σας βοηθάνε  να καταλάβετε τι συμβαίνει στο κατάστημα , έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τους τρόπους εντός καταστήματος για την ανάπτυξη στην κατηγορία σας .
Η κατανόηση βασικών τομέων στο κατάστημα, έτσι ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε  ζητήματα σχετικά με τη σωστη τοποθέτηση και προβολή των προϊόντων στο ράφι, τα out- of-stock θέματα , τη διαχείριση της κατηγορίας και τη βελτιστοποίηση κωδικολογίου.
Αυξήστε τις πωλήσεις σας στην κατηγορία.
Πετύχετε τις βέλτιστες εμπορικές συνθέσεις  με τα σημεία προβολης σας, έτσι ώστε οι προσφορές σας εντός καταστήματος να είναι πιο αποτελεσματικές και κερδοφόρες.
Πρότυπη μεθοδολογία . Συνεπή αποτελέσματα .
Τα δεδομένα που συλλέγονται από εκπαιδευμένους απογραφείς της IRI είναι αποτέλεσμα μίας πολύ συγκεκριμένης πρότυπης μεθοδολογίας που παρέχει συνεπή αποτελέσματα σε μια ολόκληρη συλλογή του δείγματος . Επιπλέον, προσφέρουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα σημεία προβολής , οι οποίες είναι μοναδικές στον κλάδο. Τα αποτελέσματα μπορούν να παρέχονται χωριστά ή να ενσωματωθούν στην ILD πλατφόρμα μας. 

Που διαφέρουμε

Γρήγορος εντοπισμός των συνθηκών που επικρατούν εντός καταστήματος.
Με τις λύσεις απογραφής, οι πελάτες μπορούν γρήγορα να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ζήτημα που προκύπτει εντός καταστήματος και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των πωλήσεων .
Εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες δράσης.
Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα, την προβολή, το ράφι, και τις front-end συνθήκες, προκειμένου να κατανοήσετε που χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις.
"Οι υψηλής ποιότητας πληροφορίες της IRI , βάσει απογραφής, και καταστημάτων μας παρέχει τη συνολική εικόνα που μας επιτρέπει να συνεργαστούμε στενά με το λιανέμπορο για την καλύτερη προώθηση και πώληση των βραβευμένων προϊόντων μας."

Pyramid Breweries

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code