Μείωστε τον κινδύνο, αύξηστε τα κέρδη.
Είναι καθαρή σπατάλη πόρων μάρκετινγκ να προσπαθείτε να προσεγγίσετε κάθε μεμονωμένο τύπο καταναλωτή συνεχώς. Οι λύσεις Τμηματοποίησης της IRI προσδιορίζουν το προφίλ  του αγοραστή βασιζόμενες σε αυτό που κάνουν και τις συμπεριφορές τους,  ώστε να γνωρίζετε πότε και πού να τους προσεγγίσετε πιο αποτελεσματικά.
Οι λύσεις Τμηματοποίησης της IRI δημιουργούν αγοραστικά προφίλ, βασιζόμενα στην συμπεριφορά απέναντι σε τάσεις όπως η οικονομία, η τεχνολογία, η υγεία κ.λ.π. και εκμεταλλέυεται την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας για να κατανοήσετε τα αυθόρμητα σημεία αγορών και την καταναλωτική συμπεριφορά μεταξύ  βασικών καταναλωτικών τομέων. 
Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για τα προφίλ  με σκοπό τον καλύτερο σχεδιασμό των στρατηγικών σας στο μάρκετινγκ,  και τη στρατηγική διαχείρισης της κατηγορίας και των προϊόντων σας - προσεγγίζοντας  τελικά τους σωστούς πελάτες με το σωστό τρόπο και στο σωστό χρόνο.
Η έγκαιρη τμηματοποίηση βοηθάει τους marketers να κατανοήσουν πώς μια συγκεκριμένη τάση ή ένα ζήτημα επηρεάζει τους στοχευμένους καταναλωτές και αγοραστές.
Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Μήπως η οικονομία έχει επηρεάσει τους αγοραστές μου; Θα πρέπει να αλλάξω το μηνύμά μου; Χρησιμοποιούν οι καταναλωτές μου την τεχνολογία για να λάβουν αγοραστικές αποφάσεις; Θα πρέπει να επενδύσω περισσότερο στα μέσα ενημέρωσης και σε τι είδος  - χτίσιμο μπράντας, κουπόνια ή κάτι άλλο;
Δημιουργήστε αγοραστικά προφίλ βασιζόμενα σε συμπεριφορές απέναντι σε συγκεκριμένες και προσαρμοσμένες πελατειακές  απόψεις, συμπεριλαμβανομένης της τμηματοποίησης έτσι ώστε να ταιριάζει με την καταναλωτική βάση δεδομένων του πελάτη.
Αυτό παρέχει συμπληρωματικές αγοραστικές, δημογραφικές και γενικότερες συμπεριφορικές πληροφορίες στη βάση δεδομένων του πελάτη ώστε να σας παρέχεται μία συνολική απόψη της αγοράς.

How we're different

Ψηφιακές γνώσεις εις βάθος.
Προσφέρουμε γνώση είς βάθος με βάση τη σχέση μεταξύ της χρήσης της τεχνολογίας και την αγορά, έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλέψουμε γρήγορα εάν μια ψηφιακή προωθητική ενέργεια θα έχει απήχηση σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ή μπράντα. Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε ποια καταναλωτικά τμήματα προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες για online επέκταση και μελλοντική ψηφιακή ενασχόληση. 
 
Η συνεργασία μας με την SDL μας παρέχει πλούσια δεδομένα για γνώσεις εις βάθος σε κάθε στάδιο του αγοραστικού ταξιδιού και της πιθανότητας αγοράς και στήριξης μίας μπράντας ή ενός λιανεμπόρου.
Γνώση για παλιούς και νέους αγοραστές. 
Βοηθάμε τους πελάτες να ξεπεράσουν την περιορισμένη και κατά καιρούς  μονολιθική άποψη των αγοραστικών προτιμήσεων των παλαιών και νέων αγοραστών, καθώς και τον τρόπο ζωής και των αναγκών αυτών. Στη συνέχεια, εντοπίζουμε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη , συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για ριζοσπαστική καινοτομία ,ποιοι είναι πραγματικά το καλύτερο αγοραστικό κοινό για τη μπράντα σας, και ποιο μήνυμα έχει καλύτερη απήχηση σε αυτούς.
Building segments naturally
 Δημιουργώντας οργανικά segments βασιζόμενα σε διάφορες πηγές δεδομένων.
Οι κορυφαίες συνεργασίες μας σχετικά με καταναλωτικά, κοινωνικά και συναλλακτικά δεδομένα συμβάλλουν στα μεγάλα, ολοκληρωμένα και αξιοποιήσιμα σύνολα δεδομένων μας .
"Η IRI φέρνει ένα υψηλότερο επίπεδο , σφαιρική αναλυτική άποψη των καταναλωτών ώστε να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ποιοι είναι και τι είναι σημαντικό για αυτούς ."

Campbell Soup Company

What our clients are saying...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code