Ενθαρρύνετε την καταναλωτική δράση.
Οι λύσεις ενεργοποίησης της IRI έχουν να κάνουν με την κατανόηση του τι πρέπει να κάνετε για να ενθαρρύνετε την καταναλωτική δράση. Θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να τους παρακεινήσετε.
Οι λύσεις ενεργοποίησης της IRI εντοπίζουν τα καταστήματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους αγοραστές σας .
Θέλετε περισσότερα έσοδα; Βελτιστοποιήστε τις ενέργειες σας εντός καταστήματος. Γνωρίζουμε πλέον εύκολα που ψωνίζει και πόσα χρήματα είναι πιθανό να ξοδέψει ένα νοικοκυριό σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.
Αξιοποιήστε μια διαισθητική και ευέλικτη πλατφόρμα αγοραστικής νοημοσύνης.
Οι αγοραστικές ανάγκες αλλάζουν γρήγορα . Σας βοηθάμε να συμβαδίζετε . Η πλατφόρμα αγοραστικής - νοημοσύνης της IRI σας επιτρέπει να αναλύσετε γρήγορα την εναλλαγή προϊόντων, τις απώλειες στην κατηγορία, και άλλες καταναλωτικές αναλύσεις. Με αυτή, θα είστε σε θέση να οικοδομήσετε εύστοχες στρατηγικές και τακτικές για να δελεάσετε τους αγοραστές σας .

How we're different

Πιο ακριβείς.
Συνδυάζουμε τα κοινωνικά και καταναλωτικά δεδομένα με τα στοιχεία των σημείων πώλησης ( POS) και με εξελιγμένες αναλύσεις . Αυτά τα αναλυτικά δεδομένα σε συνδυασμό και με την πρότυπη  μεθοδολογία μας προσφέρουν πιο ακριβή και εις βάθος γνώση για τους πελάτες μας .
Υψηλότερη απόδοση της επένδυσης (ROI).
Χωρίς βαθιά κατανόηση των καταναλωτών και αγοραστών τους , οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι κινδυνεύουν να κατασπαταλήσουν τους ήδη περιορισμένους πόρους τους σε αναποτελεσματικές ενέργειες. Οι λεπτομερείς πληροφορίες μας βοηθούν να αποκαλύψουμε το συσχετισμό μεταξύ των αγοραστών ενός λιανεμπόρου και των καταναλωτών των προϊόντων, προκειμένου να επιτευχθεί μια υψηλότερη απόδοση της επένδυσης.
Καλύτερη διάθεση πόρων.
Η καλύτερη δυνατή διάθεση των πόρων για προωθητικές ενέργειες είναι κρίσιμη σε επίπεδο νοικοκυριού και καταστήματος, τόσο για τους βιομήχανους όσο και για τους λιανέμπορους. Σας βοηθάμε να βάλετε σε προτεραιότητα τους διαθέσιμους πόρους σας για προωθητικές ενέργειες, επιτυγχάνοντας την καλύτερη απόδοση και ανάπτυξη με τα λιγότερα δυνατά χρήματα.
" Η IRI κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής μας και παρέχει σαφείς λύσεις που έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Η σημαντική τεχνογνωσία τους και η άριστη εξυπηρέτηση τους, σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες λύσεις τους , μας βοηθάει στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων ."

Land O’Lakes

What our clients are saying...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code