Σχεδιάστε , στοχοποιήστε , ενεργοποιήστε και μετρήστε
τους καταναλωτές και τους αγοραστές σας με
απαράμιλλη ακρίβεια .

Αποκτήστε νέες γνώσεις για το τι κάνουν οι καταναλωτές και πάρτε άμεσα τα κατάλληλα μέτρα.

Το IRI ProScores ™ σας δίνει εξατομικευμένες γνώσεις για τους καταναλωτες 

Το μέλλον του λιανεμπορίου είναι ο συνδιασμός του εξατομικευμένου μάρκετινγκ με την εκτέλεση της στρατηγικής για τη δημιουργία ανάπτυξης. Οι καταναλωτικές και αγοραστικές λύσεις της IRI (Consumer and Shopper Intelligence solutions) δίνουν έμφαση στο συνδιασμό του shopper marketing cloud με τεράστια δεδομένα για την ανάπτυξη αγοραστικών γνώσεων, σχεδιασμού segments, εξεύρεση πιθανών ευκαιριών και ενεργοποίηση των στρατηγικών που δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρίες να «κερδίσουν» την πώληση και τον αγοραστή.
Insights
Κατανοήστε τη δυναμική των καταναλωτών που οδηγεί σε ανάπτυξη τις μπράντες και τις κατηγορίες σας .
Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες με βάση τα μεγαλύτερα σύνολα ολοκληρωμένων καταναλωτικών δεδομένων μπορούν να εφαρμοστούν και στη συνέχεια να  μετρηθούν.
Αξιοποιήστε τις μοναδικές γνώσεις των καταναλωτών που προέρχονται από την πρόσβαση σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Κατανοήστε τους καταναλωτές, τις αυθόρμητες πωλήσεις , την κατανάλωση και την αγοραστική συμπεριφορά. 
Innovation
Αποκαλύψτε τις αυξανόμενες και πιθανές ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.
Η δοκιμασμένη στο χρόνο και πρωτοποριακή μας προσέγγιση βασίζεται στο συνδυασμό της αγοραστικής συμπεριφοράς, της γενικότερης συμπεριφοράς, της κατανάλωσης και των δεδομένων από σημεία πώλησης.
Έχουμε ενα κορυφαίο και κανοτόμο χαρτοφυλάκιο λυσεων.
Η μεθοδολογία του concept testing χρησιμοποιεί την αγοραστική συμπεριφορά για να μεγιστοποιήσει την πιθανότητα επιτυχίας ενός νέου προϊόντος .
Targeting
Ορίστε το ιδανικό κοινό για τα προϊόντα σας, χρησιμοποιώντας το πρότυπο IRI ProScores™.
Δημιουργήστε ένα στόχο με βάση την προηγούμενη αγοραστική συμπεριφορά - τι πραγματικά κάνουν οι πελάτες και όχι μόνο η δημογραφική ομάδα στην οποία ανήκουν.

Δημιουργήστε μια εικόνα για το στόχο σας . Γνωρίστε τι παρακινεί τους αγοραστές σας, τι παρακολουθούν, τι ακούνε και που ζουν.
Χρησιμοποιείστε τα δεδομένα από το Frequent Shopper Program (FSP) για να επιτύχετε βελτιωμένη στοχοποίηση.
 
Activation
Βρεθείτε μπροστά στους σωστούς ανθρώπους, στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή , και ενισχύστε τα με τις λύσεις που παρέχονται από τα μέσα ενημέρωσης .
Προσδιορίστε τα καταστήματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους αγοραστές σας .
Αξιοποιήστε μια διαισθητική και ευέλικτη πλατφόρμα αγοραστικής νοημοσύνης.
See it in Action
IRI Consumer Shopper Insights Advantage™ (CSIA)
Get deeper, broader and faster consumer insights with CSIA Platinum, which includes frequent shopper data from 30 million loyalty card holders and 80 million transactions a week. Watch the video now.
IRI Hispanic Insights
Advantage™
IRI’s Hispanic Insights Advantage helps marketers track and measure Hispanic consumer performance at a granular level. Watch the video now.

Που διαφέρουμε 

Ευρεία και βαθιά γνώση των καταναλωτών και αγοραστών.
Οι πρωτοποριακές λύσεις μας  περιλαμβάνουν κορυφαίους παγκοσμίως ειδικούς , το εκτεταμένο πάνελ μας , και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο δυνατοτήτων - όλα σχεδιασμένα να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε το σωστό καταναλωτή στο σωστό μέρος και με το σωστό μήνυμα .
Άμεση γνώση με το πάτημα ενός κουμπιού.
Οι δυνατότητες μας φιλοξενούνται στην IRI Liquid Data™πλατφόρμα μας, επιτρέποντας ταχυτέρα τη μετατροπή της γνώσης  σε ιδέες.
Πολλαπλές πηγές δεδομένων σε ένα μέρος.
Οι κορυφαίες συνεργασίες μας σχετικά με καταναλωτικά, κοινωνικά και συναλλακτικά δεδομένα συμβάλλουν στα μεγάλα, ολοκληρωμένα και αξιοποιήσιμα σύνολα δεδομένων μας.
"Πέρυσι η PepsiCo παρουσίασε τις μεγαλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλη εταιρία FMCG, πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στον τομέα της λιανικής , και η IRI , ειλικρινά , έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ."

Frito-Lay

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 


 Security code