Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τα analytics της IRI για την εφοδιαστική αλυσίδα.
Οι εφοδιαστικές αλυσίδες είναι όλο και πιο περίπλοκες παραμένοντας ένα ζωτικό μέρος της δομής και κερδοφορίας μιας εταιρίας . Με τις λύσεις μας για τις εφοδιαστικές αλυσίδες, μπορείτε να καταλάβετε σε ποιό σημείο τους βρίσκονται οι κίνδυνοι και τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε κάθε κρίκο.
Περιορίστε τις απώλειες σας από τα προϊόντα που δεν βρίσκονται στο ράφι.
Οι καταναλωτές δεν μπορούν να αγοράσουν ένα προϊόν αν δεν είναι στο ράφι. Φαίνεται προφανές, αλλά η διαθεσιμότητα εντός καταστήματος παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των λιανεμπόρων για αποτελεσματικότητα. Μάθετε πώς μπορείτε να περιορίσετε τις απώλειες μη διαθεσιμότητας και μεγιστοποιήστε κάθε σημείο της αλυσίδας εφοδιασμού σας έτσι ώστε να επιτύχετε ετήσια αύξηση ανά κωδικό προϊόντος.
Διαχωρήστε τον προγραμματισμό της ζήτησης.
Η μεθοδολογία 'Demand Engineered Clustering' προσεγγίζει την ομαδοποίηση καταστημάτων με βάση την πραγματική αγοραστική συμπεριφορά. Κάθε έργο ομαδοποίησης παρέχει μια σειρά από βασικά αποτελέσματα που ενθαρρύνουν τη συνεργασία και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα ώστε να αναπτύξετε την στρατηγική σας ανά κατηγορία για την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών και σωστής τοποθέτησης στο ράφι. 
Τα δεδομένα απόδοσης καταστημάτων καθοδηγούν τις ενέργειες με μεγάλο αντίκτυπο.
Η καλή στρατηγική μέχρι την υλοποίηση είναι απαραίτητη για την προώθηση της ανάπτυξης. Η IRI μπορεί να παρέχει δεδομένα απόδοσης σε επίπεδο καταστήματος  για την επιλογή προϊόντων, την τιμολογιακή πολιτική και την απόδοση των πωλήσεων ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα σας μπορούν να προσφέρουν ανάπτυξη.

Που διαφέρουμε

Εστίαση στον αντίκτυπο και στα αποτελέσματα.
Προσδιορίστε με σαφήνεια την καταναλωτική ζήτηση, τις προτιμήσεις στα προϊόντα και τις ευκαιρίες να βελτιστοποιήσετε τις υπηρεσίες σας ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να βελτιώσετε τη συνεργασία μεταξύ βιομηχάνων και λιανεμπόρων. Τα ολοκληρωμένα μοντέλα , οι γνώσεις και οι μετρήσεις απόδοσης καταστημάτων δημιουργούν τα θεμέλια για συνεχή βελτίωση .
Άμεση γνώση
Οι γνώσεις υψηλής ακρίβειας αποκτώνται από λεπτομερή, causal και οικονομετρικά στοιχεία .
Ρεαλιστικά και επίκαιρα θέματα σε σχέση με την αγορά.
Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων της αγοράς.
"Ο βασικός στόχος είναι να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πιο γρήγορα στις συνθήκες της αγοράς και να είμαστε περισσότερο προνοητικοί στις σχέσεις μας  με τους λιανεμπόρους, προκειμένου να ανταποκριθούμε  στις απαιτήσεις τους για αποθέματα πιο αποτελεσματικά."

European Sales Leader, Global FMCG Supplier

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code