Το να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι είναι πάντα το καλύτερο σενάριο .
Οι ανάγκες των βιομηχάνων και των λιανεμπόρων μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά οι στόχοι τους είναι ίδιοι - η μεγιστοποίηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας. Οι λύσεις του σχεδιασμού επιχειρηματικών συνεργιών της IRI βοηθούν στο συντονισμό μεταξύ βιομηχάνων και λιανεμπόρων με σκοπό την επιτυχημένο σχεδιασμό στρατηγικής και εκτέλεση .
Ο αποτελεσματικός  σχεδιασμός επιχειρηματικών συνεργιών μεταξύ των λιανεμπόρων και των βιομηχάνων απαιτεί μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας, καθώς και δεδομένα που οργανώνονται βάσει των ορισμών κατηγοριών του λιανεμπόρου.
Η IRI προσφέρει προϊοντικές ιεραρχίες καθορισμένες από το λιανέμπορο και γεωγραφικές περιοχές για χρήση από το βιομήχανο για την εκτίμηση της μέτρησης ανά σημείο πώλησης. Τα παραπάνω μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της καταναλωτικής αγοράς. Ως βιομήχανος, είτε συνεργάζεστε με έναν από τους μεγαλύτερους λιανέμπορους στον κόσμο,είτε με έναν πιο περιφερειακό παίκτη, θέλετε μια στρατηγική και συγκεκριμένες τακτικές που θα σας κάνει να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα σας βοηθήσουμε να γεφυρωθεί αποτελεσματικά το χάσμα ανάμεσα στις ανάγκες της δικής σας και της δικής τους επιχείρησης.
Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 600 αγοραστικά και συναλλακτικά αναλυτικά δεδομένα για να βελτιώσετε την τακτική σας .
Παρέχουμε στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών εργαλείων, από απλές μετρήσεις (σε αξία και ποσότητα) από σημεία πώλησης,  μέχρι πολύπλοκες μετρήσεις που βασίζονται στους αγοραστές (δοκιμή και επανάληψη αγοράς, αποκλειστικοί αγοραστές) σε ένα αυτοεξυπηρετούμενο μοντέλο χωρίς το ανάγκη για ανάμειξη της τεχνολογίας.
Χρησιμοποιήστε τα αυτο-εξυπηρετούμενα αναλυτικά μας μοντέλα για να ανακαλύψετε, ταξονομήσετε, τμηματοποιήσετε, διαχειριστείτε και μετρήσετε τους αγοραστές που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στα κκαθαρά σας κέρδη.
Η πλατφόρμα της IRI, Liquid Data™, μέσω της εφαρμογής των ομάδων στόχου, επιτρέπει στους  χρήστες να εκτελούν  εξειδικευμένες δραστηριότητες επικοινωνίας και στη συνέχεια να ελέγχουν την αποτελεσματικότητα των εν λόγω δραστηριοτήτων μέσω των παραδοσιακών μεθόδων στατιστικών δοκιμών / μεθοδολογιών ελέγχου για να κατανοήσουν τις αυξήσεις των πωλήσεων.

Που διαφέρουμε

Experienced people to mine the data for insights and solutions
Our on-site support includes IRiI staff  with an extensive range of retail, manufacturer and analytic expertise to help the retailer understand their data and enable category management and planning.
The right tools, data analytics and consulting services
We use an insights and analytics strategy based on shopper insights, data analytics, and business and brand planning to address the specific and unique needs of the shopper's path to purchase.
A collaborative and interactive platform
With access to a common platform, manufacturers get consistent data that's organized the way the retailer uses it internally. Standardized information and workflows provide analytical process consistency, and supplier reporting and category strategy/planning integration touch-points ensure aligned goals and shared accountability.
"H στενή σχέση συνεργασίας μας με τους προμηθευτές μας παραμένει το ίδιο σημαντική για την επιτυχία μας και είναι απαραίτητη στην προσπάθειά μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες μας και να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Η καινοτόμα προσέγγιση της IRI και οι συνεχείς βελτιώσεις αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική πρόταση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα. "

Tim Lee, Head of Strategy at M&S 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code