Το σωστό προϊόν, στη σωστή θέση, για το σωστό αγοραστή.
Οι τύποι καταστημάτων αλλάζουν πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει και το κωδικολόγιο. Οι λύσεις κωδικολογίου της IRI σας βοηθούν σχετικά με το ποια προϊόντα πρέπει να τοποθετούνται σε ποια ράφια και σε ποια καταστήματα , για να καλύψετε τις ανάγκες συγκεκριμένων αγοραστών.
Με τον ανταγωνισμό υψηλό και τη διαθεσιμότητα στο ράφι χαμηλή, οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι θα πρέπει να κατανοήσουν ποια προϊόντα πρέπει να είναι στο ράφι.
Οι λύσεις κωδικολογίου μας προσφέρουν λεπτομερή ανάλυση και καθοδήγηση ώστε να εξασφαλίσουν ότι η στρατηγική σας ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών. Επιπλέον, με την τεράστια αύξηση των μεγάλων λιανεμπορικών καταστημάτων στις γειτονιές, οι βιομήχανοι πρέπει να ενημερώνονται και να είναι περισσότερο επιλεκτικοί όσον αφορά τα προϊόντα που τοποθετούνται στα περιορισμένα ράφια αυτών των καταστημάτων. Μπορούμε να σας πούμε πώς να σχεδιάσετε το κωδικολόγιο σας πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά  συμβαδίζοντας με τις τάσεις της καταναλωτικής-αγοραστικής συμπεριφοράς.
Προσφέρουμε το σωστό προϊόν, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.
Το να έχετε τις σωστές μπράντες στα σωστά μεγέθη συσκευασίας, στις σωστές τιμές σε επίπεδο καταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία τους. Θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

Βελτιώστε την ικανότητά σας για εξειδικευμένο κωδικολόγιο ώστε να επιτύχετε ανάπτυξη.
Οι πελάτες σας, σας προκαλούν να πετύχετε ανάπτυξη με περισσότερο στοχευμένο κωδικολόγιο. Ακόμα και τα βασικά προϊόντα δεν έχουν σίγουρη θέση στα περιορισμένα ράφια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις αναπτύσσοντας προσαρμοσμένα κωδικολόγια που απευθύνονται στο αγοραστικό κοινό σας.

Που διαφέρουμε

Τα δεδομένα μιλούν καθαρά.
Τα στοιχεία POS σε επίπεδο καταστήματος τροφοδοτούν μοντέλα που παρέχουν σαφείς μέτρησεις της κατηγορίας και του καναλιού για αποτελεσματικές συμβουλές και συνεργασίες.
Η απλότητα στο σχεδιασμό.
Οι καθοδηγητικές προτάσεις μας συνδέουν τις στρατηγικές κατευθυντήριες γραμμές με την εφαρμογή . Διαδυκτιακά λογισμικά δείχνουν το δρόμο προς τη συνεπή δράση.
Συνεργαζόμαστε για την επιτυχία σας.
Παρέχουμε εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.
"Tiger Brands has found significant value in the assortment optimization study which we completed with IRI on our jams culinary segment. During these difficult economic and highly competitive times, the study assisted us in making clear assortment decisions which showed a strong growth benefit to ourselves and to category growth for the trade."

Brenda Koornneef
Business Executive, Group Marketing & Corporate Strategy Tiger Brands Limited

What our clients are saying...
Assortment Optimisation with Tiger Brands

What our Clients get from IRI solutions

Optimising Range and Category Management
with IRI Analytics Solutions


Read the Tiger Brands case study
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 

 Security code