Εντοπισμός ευκαιριών με prescriptive analytics σε συνδυασμό με λιανεμπορικές συνεργασίες εις βάθος

Βελτίωση της συνεργασίας , του σχεδιασμού επιχειρηματικών συνεργιών και της εκτέλεσης με το λιανέμπορο.

Βρείτε τα σημαντικά στοιχεία μέσα από τα δεδομένα.

Η απλοποίηση τεράστιου όγκου δεδομένων έτσι ώστε να βρείτε νέες ευκαιρίες με τους συνεργάτες σας στη βιομηχανία και το λιανεμπόριο ήταν ανέφικτη για δεκαετίες. Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε την τιμολογιακή πολιτική σας, τις προωθητικές ενέργειές σας ή το κωδικολόγιό σας  ή ακόμη να είστε πιο παραγωγικοί με έναν συγκεκριμένο βιομήχανο ή λιανέμπορο, σας βοηθάμε να αναλύσετε και να καθορίσετε την καλύτερη διαδρομή .
Price and Promotion
Η τιμολογιακή πολιτική δεν παραμένει ποτέ σταθερή. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συμβαδίσετε με την ταχύτητα της αγοράς .
Βελτιστοποιήστε την τιμολόγηση των προϊόντων σας έτσι ώστε να πετύχει σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο αγοραστικό και και διακαναλικό περιβάλλον .
Οι εταιρείες ξοδεύουν τεράστια ποσά για τις στρατηγικές τους . Μπορούμε να σας υποδείξουμε που να εστιάσετε τις προσπάθειές σας έτσι ώστε να καρποφορήσουν.
Χρησιμοποιήστε την predictive ανάλυση για τον προγραμμματισμό εμπορικών εκδηλώσεων, ώστε να επιτύχετε μεγιστοποίηση ευαισθητοποίησης για το προϊόν, το λογαριασμό και τον καταναλωτή ώστε να επιτύχετε τους εμπορικούς στόχους σας.
Assortment
Αναπτύξτε τις πωλήσεις για τη μπράντα και την κατηγορία σας έχοντας το σωστό προϊόν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή .
Με τον ανταγωνισμό υψηλό και τη διαθεσιμότητα στο ράφι χαμηλή, οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι θα πρέπει να κατανοήσουν ποια προϊόντα πρέπει να είναι στο ράφι.
Με τον ανταγωνισμό υψηλό και τη διαθεσιμότητα στο ράφι χαμηλή, οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι θα πρέπει να κατανοήσουν ποια προϊόντα πρέπει να είναι στο ράφι.
Βελτιώστε την ικανότητά σας για εξειδικευμένο κωδικολόγιο ώστε να επιτύχετε ανάπτυξη.
 
Supply Chain
Εκμεταλλευτείτε τα αναλυτικά μοντέλα  για τις αλυσίδες εφοδιασμού ώστε να πετύχετε καλύτερο επιχειρησιακό προγραμματισμό .
 
Περιορίστε τις απώλειες σας από τα προϊόντα που δε βρίσκονται στο ράφι .
Διαχωρήστε τον προγραμματισμό της ζήτησης.
Τα δεδομένα απόδοσης καταστημάτων καθοδηγούν τις ενέργειες με μεγάλο αντίκτυπο.
Joint Business Planning
Εκμεταλλευτείτε τα πρωτοφανή δεδομένα και την τεχνολογία για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ βιομήχανου και λιανέμπορου ώστε όλοι να βγαίνουν κερδισμένοι.
Ο αποτελεσματικός  σχεδιασμός επιχειρηματικών συνεργιών μεταξύ των λιανεμπόρων και των βιομηχάνων απαιτεί μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας, καθώς και δεδομένα που οργανώνονται βάσει των ορισμών κατηγοριών του λιανεμπόρου.
Αποκτήστε πρόσβαση σε αγοραστικά και συναλλακτικά αναλυτικά δεδομένα για να βελτιώσετε την τακτική σας .
Χρησιμοποιήστε τα αυτο-εξυπηρετούμενα αναλυτικά μας μοντέλα για να ανακαλύψετε, ταξονομήσετε, τμηματοποιήσετε, διαχειριστείτε και μετρήσετε τους αγοραστές που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στα κκαθαρά σας κέρδη.
Gateways
Εντοπίστε γρήγορα ευκαιρίες για πωλήσεις προς συγκεκριμένους αγοραστές, προωθητικές ενέργειες, διανομή και σταυροειδείς αγορές
Με τις διαδυκτιακές πύλες μας, οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι έχουν πρόσβαση στην ίδια πληροφόρηση και συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά .
Αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικά σύνολα δεδομένων .
 
See it in Action
IRI Price and Trade Advantage™ Mobile
Price and Trade Advantage
IRI’s Price and Trade Advantage Mobile helps companies plan and evaluate their product price and promotion scenarios while in the field with their retailer partners. Watch the video now.

Που διαφέρουμε

Ειδικοί μοχλοί ανάπτυξης για αποτελέσματα.
Έχουμε έναν μοναδικό και απαράμιλλο συνδυασμό αναλυτικών τεχνικών πρόβλεψης, ταχέων πλατφόρμων μοντελοποίησης ,αυτοματοποιημένων λύσεων αιχμής, τεράστιο όγκο λεπτομερών (συνόλων) δεδομένων FMCG και έμπειρων και ταλαντούχων συμβούλων analytics .
Μία εκδοχή της αλήθειας για τους βιομήχανους και τους λιανέμπορους.
Μέσω των συνεργασιών μας, οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι βλέπουν τα ίδια δεδομένα από την άποψη του λιανέμπορου, εξασφαλίζοντας μία εκδοχή της αλήθειας. Αυτό επιτρέπει την πραγματική συνεργασία και μοναδικές στρατηγικές όπου όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.
Αυξημένη συνεργασία μεταξύ προμηθευτών και λιανεμπόρων για την επίτευξη της ανάπτυξης.
Έχουμε αναπτύξει μία διαδικασία συνεργασίας μεταξύ βιομήχανου και λιανέμπορου, καθώς και ένα συγκεκριμένο λιανεμπορικό σχέδιο ώστε να βγούν όλοι κερδισμένοι.
"Ξεκινήσαμε πρόσφατα τη συνεργασία μας με την IRI και έχουμε δει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο «μεταφράζουν» τα δεδομένα . Η IRI μας βοηθά να απαντήσουμε σε ερωτήματα και να κατανοήσουμε τις μελλοντικές τάσεις."

Reckitt Benckiser

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 


 Security code