Σχετικά με εμάς

Προχωράμε πέρα από την παροχή Big Data στη δημιουργία ανάπτυξης και κερδοφορίας 

"Πρέπει να τρέξετε πολύ για να μείνετε στο ίδιο μέρος. Αν θέλετε να πάτε κάπου αλλού, θα πρέπει να τρέξετε τουλάχιστον δύο φορές γρηγορότερα από αυτό!"

- Μες στον καθρέφτη και τι βρήκε η Αλίκη εκεί, Lewis Carroll

Ως βιομήχανος  ή λιανέμπορος,  το να γνωρίζετε τους πελάτες σας και το πώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους είναι η βασική προτεραιότητα σας. Αλλά το αγοραστικό και καταναλωτικό τοπίο είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Στην πραγματικότητα, στην IRI πιστεύουμε ότι είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης αλλαγή στην καταναλωτική αγορά από την εφεύρεση του αυτοκινήτου.

Οι άνθρωποι αλλάζουν τον τρόπο τον χρόνο και το μέρος που ψωνίζουν. Χρησιμοποιούν το διαδίκτυο  ακόμη και ενώ βρίσκονται μπροστά στο ράφι, για να ψάξουν ανταγωνιστικά προϊόντα και να συγκρίνουν τιμές. Οι περισσότεροι επισκέπτονται τακτικά τουλάχιστον τρία καταστήματα λιανικής πώλησης ταχυκίνητων καταναλωτικών αγαθών για τα ψώνια τους. Και με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, η διάκριση μεταξύ των καναλιών CPG είναι δυσδιάκριτη. Η αγοραστική διαδρομή  έχει πλέον αρκετές "στροφές" και δεν είναι μια ευθεία γραμμή προς την πώληση.

Πώς μπορείτε να συμβαδίσετε με τις αλλαγές αυτές και, το πιο σημαντικό, να βρείτε νέους τρόπους για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας; Θα πρέπει να τρέξετε τουλάχιστον δύο φορές πιο γρήγορα.

Η IRI μπορεί να τροφοδοτήσει το ταξίδι σας, βρίσκοντας νέες θύλακες ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιούμε την, κορυφαίας  τεχνολογίας, πλατφόρμα μας στο cloud και  τα αναλυτικά μας εργαλεία για να προσφέρουμε δυναμική αγορά, ενημέρωση των καταναλωτών και  εξατομικευμένες  λύσεις - από γνώσεις  για σχεδιασμό,  στόχευση / βελτιστοποίηση,  ενεργοποίηση / εκτέλεση έως και τη μέτρηση της απόδοσης της επένδυσής.

Με το μεγαλύτερο σύνολο δεδομένων του κόσμου από τον καταναλωτή, την αγορά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δημιουργούμε εξαιρετική ανάπτυξη για τους πελάτες μας στη βιομηχανία των CPG, το λιανεμπόριο και τις φαρμακοβιομηχανίες. Είτε πρόκειται για το πως να κάνετε πιο κερδοφόρο το κωδικολόγιο, την τιμολογιακή πολιτική και τις προσφορές σας, προσαρμόζοντας τις στρατηγικές σας στα μέσα ενημέρωσης στους πιθανούς αγοραστές της μπράντας  σας,  είτε να σας καθοδηγήσουμε μέσα από το σχεδιασμό του νέου προϊόντος ή της αγοράς , έχουμε εντοπίσει αυτό που έχει σημασία και πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

WHAT WE DO
Προσφέρουμε ανάπτυξη στους πελάτες μας μέσω πέντε βασικών τομέων εξειδίκευσης:

Market Performance and Strategy

Πώς μπορείτε να επιτύχετε ανάπτυξη σε μια ώριμη αγορά; Χάνετε βασικές ευκαιρίες καινοτομίας ή ευκαιρίας στην κατηγορία σας; Οι  λύσεις επιδόσεων της αγοράς και στρατηγικής μας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη θέση της μπράντα σας και πώς να αναπτυχθείτε μέσω της μέτρηση της αγοράς / παρακολούθησης των σημείων πωλήσεων (POS) και των ελέγχων απόδοσης εντός καταστήματος και του forecasting.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Consumer and Shopper

Το μέλλον στον τομέα των CPG είναι να επιτύχουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική μάρκετινγκ για κάθε καταναλωτή ανάλογα με τη ζήτηση.  Οι λύσεις μας για τον Καταναλωτή και το Shopper επικεντρωνονται στη βαθιά γνώση του καταναλωτή, στο σχεδιασμό ανά segment, στο μέγεθος της  ευκαιρίας, και την ενεργοποίηση των στρατηγικών που βοηθούν τις εταιρίες να κερδίσουν την πώληση και τον αγοραστή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Analytics and In-Market Execution

Η αποκρυπτογράφηση τεράστιου όγκου δεδομένων με σκοπό να βρουν νέες ευκαιρίες με τους συνεργάτες τους στη βιομηχανία και το λιανεμπόριο αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε επιχείρηση. Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε την τιμολόγιακή πολιτική σας, τις προωθητικές ενέργειες ή το κωδικολόγιό σας είτε να είστε πιο παραγωγικοί με ένα συγκεκριμένο βιομήχανο ή λιανέμπορο, σας βοηθάμε να αναλύσετε και να καθορίσετε την καλύτερη λύση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Media

Μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί με τον προϋπολογισμό σας για τα Μεσα ενημέρωσης; Οδήγησε η διαφήμισή σας σε κάποια πώληση; Οι  λύσεις μας συμπεριλαμβάνουν προβολή σε διάφορα μέσα σε επίπεδο νοικοκυριού που συνδέεται με πραγματικές αγορές για γνώσεις είς βάθος, στόχευση , ενεργοποίηση και  μέτρηση .

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Technology

Big Data. Cloud Computing . Ενσωματώση δεδομένων. Κινητό. Οι λύσεις διαχείρισης δεδομένων και οι προηγμένες λύσεις λογισμικού μας σας βοηθούν στην καλύτερη διαχείρηση και χρήση όλων των δεδομένων για ταχύτερες γνώσεις και δράση . Η Liquid DataTM πλατφόρμα μας , η οποία προσφέρει γνώσεις  στο πάτημα ενός κουμπιού, είναι η πιο προηγμένη και πιο διαδεδομένη μηχανή δεδομένων. Είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που οι πελάτες μας προτιμούν έναντι του ανταγωνισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Ενώ η γνώση της αγοράς και των δεδομένων είναι η δουλειά μας , η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας . Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να είμαστε πρωτοπόροι στην τεχνολογία, διαταράσσοντας το επιχειρηματικό status quo και να βοηθάμε τους πελάτες μας καλύτερα και πιο αποτελεσματικά , οδηγώντας τους στην ανάπτυξή. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα κυριότερα σημεία :

About-Us-TimeLine-(1).PNG
Σήμερα, συνεχίζουμε να καινοτομούμε,  δημιουργώντας συνεχώς καινούργιες λύσεις για τις μεγαλύτερες  προκλήσεις των πελατών μας διευρύνοντας ταυτόχρονα την παρουσία μας και τις συνεργασίες μας. Καθώς η αγορά και οι δουλειές των πελατών μας εξελίσσονται, το ίδιο κάνουμε κι εμείς . Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: Να συνεχίσουμε να βοηθάμε στην ανάπτυξης των κορυφαίων βιομηχανιών και λιανεμπόρων στον κόσμο.
Στρατηγική Ανάπτυξης.
Αυτό που κάνουμε.
IRI Offices Expantion

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη  και την κερδοφορία; 


 Security code